Hava Durumu

Orhangazi Amatöre düştü

Orhangazi Belediyespor, ligin son maçında evinde Bayburt Özel İdare'ye 4-3 yenildi ve küme düştü. Taraftarlarına büyük şok yaşatan Kırmızı Siyahlılar, önümüzdeki sezon Amatör'de mücadelede edecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Amatöre düştü

İSTEDİ AMA OLMADI
Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutlarını son maça kadar taşıyan Orhangazi Belediyespor, dün tarihinin en kötü günlerinden birini yaşadı. Kırmızı Siyahlılar kümede kalmak için mutlak kazanması gereken mücadelede sahasında Bayburt Özel İdare'ye 4-3 yenildi ve küme düştü. Orhangazi İlçe Stadyumu'nda oynanan maçta Bursa ekibi 50. dakikada Uğur Adem Gezer'in golüyle öne geçmesine rağmen 73'te Şükrü Çiçek ve 78. dakikalarda Eren Açıkgöz'ün ayağından bulduğu gollerle konuk ekip bir anda öne geçti 1-2.

BURSA FUTBOLU NEREYE ?
Son 20 dakikası adeta gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Orhangazi Belediyespor 82. dakikada Muammer Erdoğdu ile maça dengeyi getirse de 82. dakikada Nazif Şener'in golüne engel olamadı ve durum 3-2'ye geldi. Bu gole Bursa ekibi 85. dakikada Oğuzhan Berber ile cevap verip son 5 dakikada kümede kalmak için umutlansa da 88. dakikada Güney Tutcuoğlu'nun golüne engel olamadı ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı 34. hafta sonunda 31 puanda 17. sırada yer alarak Bölgesel Amatör Küme'ye düştü. Böylece Yeşil Bursa'nın da küme düşmesiyle birlikte Bursa'nın Amatör liglerde mücadele eden 3 takımı kalmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.