Hava Durumu

Orhangazi Belediyespor 3 puana hasret

Kırmızı Siyahlılar sahasında oynadığı maçta Erzin Belediyespor ile golsüz berabere kaldı ve galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Belediyespor 3 puana hasret

Düşük tempoda oynanan mücadelede her iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlandı.

POZİSYON YOK

TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta mücadelesinde Orhangazi Belediyespor, Erzin Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta ilk atak ev sahibinden geldi. 10. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Koray topu ayağından biraz fazla açınca pozisyonunu kaybetti. 40. dakikada ise konuk ekipte Şahin'in kaleye uzak mesafeden vurduğu şutta top auta çıktı. Kalan dakikalarda her iki takım da başka pozisyon üretemedi ve ilkyarıda soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

GOLSÜZ BİTTİ

İkinci yarıya Hatay ekibi istekli başladı. Mücadelenin 56. dakikasında defansın hatası ile ceza sahasında topla buluşan Yasin'in şutu dışarı çıktı. Her iki takımın da ciddi bir gol pozisyonu üretmekte zorluk çektiği maçta Kırmızı Siyahlılar 85. dakikada Mustafa'nın uzaktan şutunda sonuç alamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Bu sonuçla ligde galibiyet hasretini 7 maça çıkaran Bursa temsilcisi puanını 8'e yükseltti ve alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. Orhangazi Belediyespor önümüzdeki hafta Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.