Hava Durumu

Orhangazi'de görkemli kapanış

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından haziran ayında başlatılan ve 15 farklı branştan oluşan yaz spor okulları geçtiğimiz gün düzenlenen kapanış töreniyle tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'de görkemli kapanış

KATILIM YOĞUNDU

Orhangazi Belediyesi tarafından haziran ayında başlatılan yaz spor okulları, geçtiğimiz gün düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi. M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ve Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, diğer protokol üyeleri ve öğrenci velilerinin katıldığı kapanış töreninde açılış konuşmasını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yaptı. Başkan Neşet Çağlayan, her yıl binlerce öğrenciye yaz spor okulları organizasyonu düzenlediklerini hatırlatarak, bu yıl 15 branşta açılan yaz spor okulları kurslarına 2 bin 200 civarında öğrencinin katıldığını belirtti.

"ÇOCUKLARI ÖNEMSİYORUZ"

Çocukların gelişimine destek olmak istiyoruz diyen Çağlayan, "Yavrularımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için eğitimin yanı sıra sporda da destek olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza 35 antrenörümüz eşliğinde eğitim verdik" dedi. Çağlayan, öğrenci velilerine de teşekkür ederek, "velilerimizin çocuklarını bu tür organizasyonlara yönlendirmesi de takdir edilecek bir yaklaşım. Çocuklarımız yaz tatillerini hem spor yaparak hem de kötü alışkanlıklardan uzak durarak değerlendirmiş oldular" diye konuştu. Törenin ardından yaz spor okullarında eğitim alan sporcular renkli gösterileri sergiledi. Etkinlik protokol üyelerinin kurslara katılan öğrencilere sertifikalarını takdim etmesi ile tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.