Hava Durumu

Orhangazi'de spor coşkusu

Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri 1755 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'de spor coşkusu
YOĞUN KATILIM

Büyükşehir Belediyesi’nin Okul Spor Etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, organize ettiği Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri, bu hafta Orhangazi’de gerçekleştirildi. İlçedeki 23 okuldan 1755 öğrenciyi Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda bir araya getiren spor şöleni, keyifli görüntülere sahne oldu. Etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, öğretmenler ve veliler katıldı.

“GENÇLER GELECEĞİMİZDİR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Gençlerle cıvıl cıvıl spor ortamında buluştuğumuz spor şenlikleri, 17 ilçemizde de gerçekleşiyor. Proje kapsamında Bursa’da yaklaşık 220 bin gence spor yaptırıyoruz. Gençlerimiz geleceğimizdir. Onların en güzel şekilde eğitim almaları ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için her türlü fedakârlığı yapıyoruz. Geleceğimizin emanetçisi olan gençlerimizin spor disipliniyle yetişmeleri yapılan yatırımları daha da önemli kılıyor. Yapacak çok işimiz var. Hedefimiz, daha sağlıklı, vizyon sahibi, idealist bir nesil yetiştirmektir” dedi.



Ortak çalışma

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, “Bu hizmetler şehrimizin spor kimliğini daha da öne çıkarıyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesine, gençlerin spor yapmasına önem veriyoruz” ifadelerini kullandı. Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ise sürekli gelişen ve yenilenen ilçede başarının ortak çalışma ve dayanışma ile geldiğini ifade ederek, her zaman ilçenin yanında olan ve öğrencileri sporla buluşturan etkinlikleri nedeniyle Başkan Altepe’yi tebrik etti.

Protokol de katıldı

Konuşmaların ardından Başkan Altepe ve protokol üyeleri, gerçekleştirilen spor oyunlarına katıldı. Çocuklarla birlikte paraşüt oyununu oynayan Başkan Altepe ve protokol üyeleri, neşeli anlar yaşadı. Programın sonunda Başkan Altepe, yarışmaya katılan öğrencilere madalya verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.