Hava Durumu

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesini yapıyor

Orhangazi'de geçen yıl yapılması planlanan ancak o dönemdeki döviz artışı ve inşaat maliyetlerinin yükselmesinden sonra ertelemeye alınan Hamzalı yolu üzerindeki arsada yapılacak olan dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesini yapıyor

Orhangazi'de geçen yıl Belediye tarafından tahsisi yapılan ve plan düzenlemeleri tamamlanan Hamzalı yolu üzerindeki arsada yapılması planlanan TOKİ 4.Etap Konutlarının inşaat ihalesi yapılıyor. Geçen yıl hayata geçirilmek istenen ve ön talepleri alınan konutlar o dönemde döviz kurunun yükselmesi ve inşaat maliyetlerinin artması nedeniyle ertelenmişti. O dönemde Türkiye genelinde iptal edilip ertelenen 30 proje arasında yer alan Orhangazi konut projesi de 26 haziranda yapılacak.

292 KONUT İNŞA EDİLECEK

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak ihale sonrasında Orhangazi'de 292 adet konut inşaatının yüklenici firması belirlenmiş olacak. Proje kapsamında 292 konut ile birlikte 2 adet dükkan ve 1 cami inşaatları ile alt yapı ihalesi yapılmış olacak. Öte yandan 292 konut için başvurular ise daha önce başvuruda bulunup bankaya ön ödeme yapanların öncelikli olacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.