Hava Durumu

Orhangazi'den 15 Temmuz maçı

Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi'de başta Belediye Başkanı Neşet Çağlayan olmak üzere ilçe protokolünün yer aldığı eski futbolcular özel bir gösteri maçı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2018 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'den 15 Temmuz maçı

START ÇAĞLAYAN'DAN

Tam 2 yıl önce 15 Temmuz gecesinde FETÖ'nün Türkiye'ye yapmak istediği hain darbe girişiminin halk tarafından bastırılması dün tüm ülkede coşkuyla kutlandı. Girişimin 2. yıldönümü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Orhangazi Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğü'nün düzenlendiği organizasyonda Orhangazi İlçe Stadyumu'nda Veteranlar maçı oynandı. Oldukça anlamlı etklinliğin başlama vuruşunu İlçe Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve eski futbol antrenörü Mustafa Demirel gerçekleştirdi.

YILMAZ TRİBÜNDEN İZLEDİ

Orhangazi İlçe Stadyumu'nda düzenlenen Veteranlar Maçına, Orhangazi'de farklı kulüplerde futbol oynamış çok sayıda isim katıldı. 15 Temmuz anısına yeşil sahaya inen Veteranlar 2 ayrı gruba ayrılarak güzel bir görüntü sergiledi. Oynanan karşılaşmayı ayrıca Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Jandarma Komutanı Jand. Yzb. Ali Kanber ile birlikte tribünden izledi. Renkli görüntülerin yaşandığı maçta eski futbolcular da birbirleri ile hasret giderdi. Kazanan ise demokrasi ve dostluk oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.