Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhangazi'den İdlib'e yardım eli

Orhangazi İHH tarafından organize edilen 'Orhangazi'den İdlib'e acil yardım çağrısı' kapsamında toplanan battaniye, mont ve çocuk kıyafetlerinden oluşan insani yardım malzemeleri, İdlib bölgesinde yaşayan mültecilere gönderildi. İHH; un, kuru, gıda, battaniye yardımı için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2020 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'den İdlib'e yardım eli

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Orhangazi temsilciliğinin İdlib çağrısına hayırseverler adeta akın etti. Savaş mağdurları için toplanan battaniye, mont ve çocuk kıyafetleri gece yardım TIR'ına yüklendi. Cuma namazından sonra yardım TIR'ı Orhangazi Meydanı'na geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Müftü Yusuf Tuna, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, SP ilçe başkanı Yakup Yıldırım, STK temsilcileri ve İHH temsilciliğinden gönüllülerin de hazır bulunduğu törende 36'ncı yardım TIR'ı dualarla İdlib'e uğurlandı.

37'NCİ TIR İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI

İHH Orhangazi temsilciliği, yollamış olduğu 36'ncı TIR'ın ardından 37'nci TIR'ı yollamak için çalışma başlattı. İHH Orhangazi Temsilcisi Kasım Kurt, 37'nci Yardım TIR'ının un, kuru gıda, battaniye gibi insani yardım malzemelerinden oluşacağını belirterek, hayırseverlerden destek beklediklerini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.