Hava Durumu

Orhangazi Hürspor, Mehmet Tan ile yola devam ediyor

Bu yıl 50. yılını kutlayacak olan Orhangazi Hürspor Kulübü, tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Tan ile yola devam karar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Hürspor, Mehmet Tan ile yola devam ediyor

Orhangazi'yi bu sezon Birinci Amatör Küme'de temsil edecek olan Hürspor'da yönetim kurulu transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ederken öncelikli olarak Teknik Patron olarak Mehmet Tan ile yeniden imzayı attı. Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Hürspor'da yönetim kurulu başkanı İlhami Akdağ ise, transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti. Kısa sürede transfer çalışmaları ile ilgili de kamuoyunu bilgilendireceklerini belirten Başkan İlhami Akdağ, kısa sürede Hürspor Kulübünün yeniden hak ettiği yerlerde olacağının da altını çizdi.

50. YILA YAKIŞIR KADRO OLACAK

Kulüp başkanı İlhami Akdağ, Orhangazi'yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalara başladıklarını belirtirken olağan kongrenin de yakın zamanda yapılacağını belirtti. 1970 yılından bu güne Orhangazi'yi başarılı bir şekilde temsil eden Hürspor'da tecrübeli isim teknik direktör Mehmet Tan ile devam edileceği ve yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiği kaydedildi.

MEHMET TAN: HEDEFE ULAŞACAĞIZ

İmza töreni sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Mehmet Tan, "Tekrar kulübümle anlaştığım için mutluyum. Geçen sene çok yaklaştığımız hedefe son haftada kaçırdık ama inşallah bu sene hedefimize ulaşacağız iyi bir takım oluşturduk. Oluşturduğumuz takım Hürspor'umuzu gelecek yıllarda da temsil edebilecektir. Bu oluşum için büyük gayret sarf eden Başkanımız İlhami Akdağ ve yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.