Hava Durumu

Orhangazi'nin sporcu ordusu

2 bin 250 minik sporcunun sertifikalarına kavuştuğu törende konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Çocuklarımızın hem spor yapmasın hem de kötü alışkanlıklardan uzak durması bize mutluluk veriyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2017 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2017 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'nin sporcu ordusu

İlçenin en büyük organizasyonunda eğitimler düzenlenen törenle sona erdi

30 HOCA GÖREV ALDI

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl 15 branşta açılan Yaz Spor Okulları tamamlandı. 30 hoca nezaretinde 2 bin 250 minik sporcunun eğitim gördüğü yaz spor okullarının kapanış töreni Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Organizasyona Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm. Furkan Karaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda yaz spor okullarına katılan öğrencilerin velileri katıldı.

15 BRANŞTA EĞİTİM

Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse yaz spor okullarına destek olan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a teşekkür etti. Çağlayan ise, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her yıl binlerce minik çocuğa spor yaptırma imkanı sağlıyoruz. Bu yıl da tam 2 bin 250 öğrencimize yaz spor okulunda 15 branşta eğitim verdik. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak durmaları, spor yapma imkanı sağlamaları için oluşturduğumuz yaz spor okullarına her yıl 2 binin üzerinde öğrencinin katılması da bizlerin ayrı bir mutluluğu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.