Hava Durumu

Orhangazi sahaya indi

2. Lig hedefiyle yola çıkan Orhangazi Belediyespor'da Başkan Necmettin Şahin, ilk antrenman öncesi takıma başarılar dileyerek, özlenen başarıların yeni sezonda gelmesi temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi sahaya indi

Kırmızı Siyahlılar, 2017-2018 sezonu perdesini araladı

İLK İDMANA YOĞUN İLGİ

2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yer alacak olan Orhangazi Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları start aldı. Göl sahilindeki Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde gerçekleştirilen ilk antrenmanda Kırmızı Siyahlılar, Teknik Direktör Zafer Yiğit nezaretinde düz koşu ve güçlendirme çalışmaları yaptı. İlk antrenmanda Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Belediye Meclis üyeleri, Kulüp Başkanı Necmettin Şahin ve Orhangazi Belediyespor yöneticileri takımı yalnız bırakmadı.

BAŞARI DİLEKLERİ İLETİLDİ

Yeni sezon öncesi isim değişikliğine giderek Orhangazi Belediye bünyesine dahil olan ve üst lig hedefiyle yola çıkan Bursa temsilcisinde Başkan Necmettin Şahin, futbolcu ve teknik heyete başarılar dileyerek, takıma olan inancını dile getirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Yalçın Yılmaz ise Orhan-gazi Belediyesporlu futbol- culara yönelik yaptıkları konuşmalarda beklenen başarının yeni sezonda gelmesi temennisinde bulundu. Daha sonra protokol üyeleri, futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.