Hava Durumu

Orhangazi yara aldı!

Ligde oynadığı karşılaşmaya final maçı gözüyle bakan Orhangazi Belediyespor, 21. hafta mücadelesinde Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı ve ateş hattından kurtulamadı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi yara aldı!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KALECİ GEÇİT VERMEDİ

TFF 3.Lig 1.Grup'ta devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı önemli takviyelerle kümede kalma adına umutlanan Orhangazi Belediyespor, 21. hafta maçında ligde Play-Off potasını zorlayan Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kaldı. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan müsabakaya istekli başlayan ve karşılaşmanın ilk 15 dakikası içerisinde Mustafa Yüksektepe ile önemli fırsatlar harcayan Kırmızı Siyahlılar, kalesinde ciddi pozisyon vermedi ve ilk yarıda her iki takım da soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti.

BERABERLİK YARAMADI

Müsabakanın ikinci devresine de yaklaşık 50 civarı taraftarının desteğini arkasına alarak tempolu başlayan Bursa ekibi Emre Yüksektepe ve Muammer ile kaleyi yoklasa da konuk ekibin kalecisi Ahmet Taş bu pozisyonlarda başarılı oldu. Karşılaşmanın 89. dakikasından Batman Petrolspor'da Fahri ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Maçta kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Aldığı bu beraberlikle puanını 18 yapan Orhangazi Belediyespor, küme düşme hattından kurtulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.