Hava Durumu

Orhangazi'ye yeni mezarlık

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Hamzalı yolunda yapılan yeni mezarlık alanındaki çalışmalarda sona gelindi. Girişinde bir tören alanı ve sosyal tesislerin de yer alacağı yeni mezarlık alanındaki çalışma yağışların sona ermesinden sonra hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'ye yeni mezarlık
Orhangazi ilçesinde mevcut mezarların dolamasından sonra Hamzalı yolunda inşa edilen ve 10 Mart tarihinde hizmete girmesi hedeflenen yeni mezarlık alanında devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yerinde inceledi. Çağlayan, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Mezarlık hakkında açıklama yapan Çağlayan, "Havaların ısınması ile birlikte yeniden çalışmalar başladı. 10 Mart tarihine kadar yeni mezarlık yerimizde definlerimiz başlamış olacak. Devamında mezarlık bölgesinde dinleme ve sosyal alanlar ile çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacak. Mezarlık alanındaki çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni mezarlığımız 10 Mart tarihinden itibaren hizmete girecek ve definler artık bu yeni mezarlığa yapılacak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.