Hava Durumu

Orhangazispor'da şok gelişme

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta play-off hedefi ile yola çıkan, ancak günden güne bu hedefinden uzaklaşan Orhangazispor’da kötü gidişatın faturası teknik kadroya kesildi. Yönetim, Teknik Direktör Kaan Dobra ve ekibi ile yollarını ayırma kararı aldı. Karar sonrasında Dobra ve ekibi tesislerden ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazispor'da şok gelişme

Orhangazispor’da Kaan Dobra ve ekibi ile yollar ayrıldı. Orhangazispor, play-off hedefi yolunda son haftalarda aldığı kötü sonuçların faturasını teknik heyete kesti. Gölcükspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından iç sahada alınan 1-0’lık Siirtspor yenilgisi ve ardından gelen 4-1’lik Pazarspor mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör Kaan Dobra ile yollar ayrıldı. Pazarspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından dün akşam toplanan Orhangazispor yönetimi, Kaan Dobra ve yardımcıları Aykut Onan ile kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ile yolları ayırma kararı aldı.

Kararın teknik ekibe tebliğinden sonra ise Kaan Dobra ve ekibi tesislerden ayrıldı. Orhangazispor’da kalan 5 haftada takımı kimin çalıştıracağı ise netleşmedi. Orhangazispor yönetimi yeni bir hoca ile anlaşmadan sezonu tamamlamanın planını yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.