Hava Durumu

Orhangazispor galibiyet hasretine son vermek istiyor

İyi oynadıklarını ancak son haftalarda gol yollarında sorunlar yaşadıklarını belirten Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, “Ordu maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 05:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazispor galibiyet hasretine son vermek istiyor
Ozan DEMİR'in haberi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Orhangazispor’da 14. haftada oynanacak Orduspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Ligde uzun süre zirvede yer alan ancak son 4 haftada aldığı sonuçlarla 6. sıraya kadar gerileyen Bursa temsilcisi yeniden toparlanmanın hesaplarını yaparken, Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tuğrul Metin, gol yollarında yaşadıkları sıkıntının  sonuçlara etki ettiğini ancak Ordu maçıyla birlikte bu problemi çözüp yeniden çıkışa geçmeyi arzuladıklarını söyledi.

PLAY-OFF YARIŞI ÇETİN GEÇECEK

Elaziz Belediye deplasmanında öne geçmelerine rağmen son dakikalarda yedikleri golle berabere kaldıklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, “Elaziz maçında vasat oynadığımızı düşünüyorum ama ondan önceki 3 maçta da tek kale oynadık. Kaçırdığımız goller isyan edilecek cinsten. Verilmeyen penaltılar, ciddi hakem hataları oldu. İyi oynuyoruz ancak gol atamıyoruz. Bu grup 3. Lig’in en zor grubu. Play-off için 8 ciddi aday var. Biz de bu takımlar arasından sıyrılıp play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.