Hava Durumu

Orhangazispor yeni sezon startını 17 Temmuz'da verecek

2016-2017 sezonu sonunda adını 2. Lig'e yazdırarak mutlu sona ulaşmak isteyen Orhangazispor'da Teknik Direktör Tuğrul Metin, “Sıradan değil, futbolun her yönünü yerine getirmeye çalışan takım olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 05:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 05:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazispor yeni sezon startını 17 Temmuz'da verecek
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor'da yeni sezon hazırlık programı netleşti. Teknik Direktör Tuğrul Metin idaresinde yeni sezonda hedefini 2. Lig olarak belirleyen Kırmızı Siyahlılar, 17 Temmuz 2016 tarihinde kendi tesislerinde toplanacak. İlk iki gün yapılacak testlerin ardından 20 Temmuz'da antrenmanların başlayacak olan Bursa ekibi, 23 Temmuz'da ilk etap kampını gerçekleştirmek üzere Erzurum Palandöken'e gidecek. Burada 3 Ağustos'a kadar çalışmayı planlayan Orhangazispor daha sonra ikinci etap çalışmaları için 6 Ağustos'ta ilçede toplanacak. 6-17 Ağustos tarihleri arasında ise ikinci etap kamp programını gerçekleştirecek. 

TAKVİYELER SÜRECEK

Hazırlıklarla ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tuğrul Metin, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Bu hafta sonuna kadar 4-5 iyi, tecrübeli ismi takıma katmaya çalışacağız. Sıradan bir takım değil de futbolun her yönünü yerine getirmeye çalışan bir ekip yaratmak istiyoruz. Koşan, mücadele eden bir takım sahada göstereceğiz. Hedefimiz en kötü play-off'tan üst lige çıkmak. Başkanımızın ve yönetimimizin çok pozitif etkileri ve destekleri var. Büyük fedakarlık yapıyorlar ve gereken neyse yapılacağını bizlere iletiyorlar. Biz de bu desteği karşılıksız bırakmayıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Öyle ya da böyle 2. Lig'e çıkacağız” şeklinde konuştu.  



18-19 TEMMUZ'DA SEÇME

2016-2017 sezonu hazırlıklarına 17 Temmuz'da başlayacak olan Orhangazispor'da 18-19 Temmuz tarihlerinde A Takım için futbolcu seçmeleri yapılacak. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek seçmelere katılmak için yurt dışından birçok ismin geleceği, Kırmızı Siyahlı antrenörlerin, gelecek futbolcuları 2 gün boyunca izleyeceği bildirildi. 

Ozan Demir'in özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.