Hava Durumu

Orhun Ene: "Baskı maçın sonucunu etkiledi"

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, TBF Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş Sompo Japan'a mağlup oldukların maçın ardından, "Tecrübesiz bir takımız ve oyunu kontrol etmekte zorluk çekiyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: "Baskı maçın sonucunu etkiledi"

TOFAŞ, TBF Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş Sompo Japan'a 89-83 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Beşiktaş tehlikeli bir takım. Bizim bu maçtan öğrenmemiz gereken şeyler var. Tecrübesiz bir takımız ve oyunu kontrol etmekte zorluk çekiyoruz. Fakat 14 üçlük, 9 serbest atış kaçırdık. 14 sayı farktan geri gelmemiz oyuncularımı havaya soktu. 4. periyodun genelinden memnunum. Oyuncularımın oyunu daha iyi okuması gerekiyor. Bugün oyunun başındaki tempomuzda birkaç top kaybı yapmasaydık Beşiktaş farkı bulamayacaktı. Baskı maçın sonucunu etkiledi. Türkiye Kupası hata kabul etmez" ifadelerini kullandı.

TOFAŞ oyuncularından Yiğit Arslan ise, "Beşiktaş güzel bir mücadele verdi, tebrik ediyorum. Oyunun sonunda hem yorulduk hem de bireysel hataları yapınca mağlup olduk. Bu mağlubiyetten ders çıkartıp ligdeki konumumuzu yukarıya taşımaya çalışacağız. Play-Off maçlarına daha iyi hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.