Hava Durumu

Orhun Ene: Hedefimiz başarıda devamlılık

Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, "Geçtiğimiz sezon güzel bir başarı yaşadık. Önemli olan doğru bir planlamayla buna devamlılık kazandırmak. Tofaş organizasyonu diğer kulüplere örnek olacak nitelikte" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: Hedefimiz başarıda devamlılık

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

"SAĞLAM ADIMLAR..."

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş'ın Başantrenörü Orhun Ene, AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu. Geçtiğimiz sezonki başarının herkesin üzerinde büyük bir beklenti yarattığını ancak o kadrodaki yabancı oyuncuları elimizde tutamadık diyen deneyimli antrenör, "Biz Tofaş olarak her zaman sağlam adımlar atıyoruz. Bir başarı kazanıyorsanız bunun sürdürülebilir olması gerekiyor. Geçtiğimiz sezonla bu seneyi kıyaslamak yanlış çünkü yabancı oyuncularımızda büyük bir değişim oldu" dedi.

"BİZE TECRÜBE KATTI"

Her zaman ligde play-off potasının içinde bulunan ve düzenli olarak EuroCup'ta mücadele eden bir takım halini sürdürmek istedikleri belirten Orhun Ene, "Her zaman hedefimiz ligde ilk 8 sıranın içerisinde iyi bir yerde kendimize yer bulup play-off yarışında iddialı bir konumda olmak. 2 sezondur yaşadığımız Eurocup tecrübesi bize önemli tecrübeler katıyor ama fikstürün yoğunluğu da elimizdeki dar rotasyonu olumsuz anlamda etkiliyor "diye konuştu.

"LİDER OYUNCU LAZIM"

Türkiye Ligi'nde basketbol seviyesinin iyi olduğunu bu sezon Anadolu Efes'in de sağlam yatırımlar yaparak lige başladığını hatırlatan tecrübeli koç, "Açıkçası mücadeleci bir ligimiz var. Bu da heyecan sağlıyor. Bu sezon lige yeni çıkan takımlarda iyi işler yapıyorlar" şeklinde görüş belirtti. Milli takıma da değinen Orhun Ene, "Tamamlayıcı oyuncumuz var ancak lider özellikli basketbolcu da yetiştirmek gerekiyor. Ancak genel olarak milli takım adına iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.