Hava Durumu

Orhun Ene "Sezon yeni başlıyor"

Tofaş Genel Menajeri Tolga Öngören ikinci olarak play-off'a katılmanın kendilerini memnun ettiğini belirtirken Başantrenör Orhun Ene ise asıl yarışın şimdi başlayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene "Sezon yeni başlıyor"

HABER I Özgün DOĞAN I

BASIN İFTARDA BULUŞTU

TOFAŞ Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Medyayla Sohbet Buluşması'nın üçüncüsü geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. TOFAŞ Sosyal Tesisleri'nde oldukça samimi bir ortamda düzenlenen iftar yemeğinde; Mavi Yeşilli kulübün Genel Menajeri Tolga Öngören, Başantrenörü Orhun Ene, Pazarlama ve İletişim Menajeri Can Efe Şekerci ile yerel medya temsilcileri hazır bulundu. TOFAŞ Basketbol Takımı'nın ikincilikle tamamladığı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi normal sezonu ile 22 Mayıs Salı günü başlayacak olan play-off'ların ve normal sezonun değerlendirildiği yemekte Öngören ve Ene, basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verdi.

"İYİ BASKETBOL SÜRECEK"

Sezona ilk 6 hedefiyle başladıklarını ancak müthiş bir ivme ve kimya yakaladıklarını belirten Tolga Öngören, "İkinci olur muyuz diye düşünmüyorduk ama takımın geldiği yerden sonra da üçüncü bile olmak da istemedik. Oyuncular Orhun hocamızın yaptığı programa çoğunlukla uydular. Normal sezonu ikinci sırada bitirmek bizim için de, Bursa için de belki Türk basketbolu için de örnek bir durum oldu dedi. Başantrenör Orhun Ene ise,"Sezon boyunca verdiğimiz çalışmanın karşılığını play-off'larda harcayacağımız emekle alırız diye ümit ediyorum. Bu yıl basketbol olarak çok iyi maçlar çıkardık. İnanıyorum ki çeyrek finaldeki rakibimiz Eskişehir Basket karşısında da iyi oyunumuzu sürdüreceğiz "şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.