Hava Durumu

Orman yangınını umursamadılar bile

ABD'nin Oregon eyaletinde bir grup golfçü, arkalarındaki orman yangınına aldırmadan gol oynarken görüntülendi. Bu fotoğraf, Facebook'ta tepki çekti...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2017 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2017 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orman yangınını umursamadılar bile

ABD, ülkenin kuzeybatısındaki Oregon eyaletinde Eagle Creek yangınının 33 bin dönümlük araziyi tahrip ettiği sırada, arkalarındaki alevlere aldırmadan gol oynayan bir grup golfçüyü konuşuyor.

Golfçülerin Facebook'ta paylaşılan fotoğrafı yangına dair en çok konuşulan kareler arasına girdi.Pazartesi günü yangın devam ettiği sırada, Columbia nehrinin karşı kıyısında çekilen yüklenen fotoğraf, golfçüleri, dev yangını umursamadan oyunlarına devam ederken gösteriyordu.

Beacon Rock golf merkezinin yöneticisi Mark Mayfield, CNN'e yaptığı açıklamada yüzlerce kişiyi evlerinden tahliye edilmeye zorlayan yangın esnasında golfçülerin bu kadar rahat davranabilmesini 'Columbia nehrinin yangınla aralarında tampon bölge görevi görmesi'yle açıkladı. Mayfield, golfçülerin keyiflerini bozmamasına tepki gösterildiğini ancak yangının yaklaşık 2 kilometre uzakta olduğunu söyledi.

Golf sahası ise iki gün sonra yoğun duman nedeniyle tamamen kapatıldı. Yangının havai fişeklerle oynayan 15 yaşındaki bir çocuk ve arkadaşları tarafından çıkarıldığı belirtilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.