Hava Durumu

Örnek Koleji yine zirvede

Sakarya'da organize edilen yıldızlar yüzme grup yarışlarında Özel Emine Örnek Koleji, çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında hem erkek hem kız branşında ipi göğüsleyerek şampiyon olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Örnek Koleji yine zirvede

HER DALDA ZİRVEDE
Spordaki başarılarıyla her zaman adından söz ettiren Örnek Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sakarya'da 4-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Yıldızlar Yüzme Türkiye Şampiyonası grup yarışlarında Bursa temsilcisi, erkekler ve kızlarda zirveye çıktı ve şampiyon olarak finallere katılma hakkı elde etti. Turnuvada kızlarda zirveye çıkan Özel Emine Örnek Koleji'nin ardından, Şişli Terakki Vakfı Okulları ikinci, Kocaeli Özel Ata Fen Koleji de üçüncü oldu. Örnek Koleji'nin şampiyon olduğu erkeklerde ise Şişli Terakki Vakfı Okulları ikinci olurken, Kocaeli Özel Kükürtlü Okulları kendisine üçüncü sırada yer buldu.

TÜRKİYE REKORU GELDİ
Sakarya'da düzenlenen şampiyonada kızlar ve erkekler olmak üzere takım halinde önemli bir başarıya ulaşan Özel Emine Örnek Koleji sporcuları, bireysel müsabakalarda da rakiplerini adeta ezdi geçti. Bursa ekibinin yüzücüleri, toplamda 6 bayrak yarışını kazanarak organizasyonda rakiplerini rahat geçti. Şampiyonada Özel Emine Örnek Koleji öğrencisi Yağız Alp Yekta da 50 metre kurbağalamada 00.39.90'lık derecesiyle eski rekoru geçerek yeni Türkiye rekorunun sahibi olmayı başardı ve Örnek Koleji'ni gururlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.