Hava Durumu

'Örnek' kulaçlar zirvede

Emine Örnek Koleji Yüzme Takımı, Gebze'de düzenlenen şampiyonaya damgasını vurdu. 500 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda erkek yüzme takımı Türkiye 1.'si, kadın yüzme takımı Türkiye 3.'sü olarak başarılarına bir yenisini ekledi

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Örnek' kulaçlar zirvede

1391 PUAN TOPLADI
Emine Örnek Koleji başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekiliyor. Okullararası Yıldızlar Finali Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda Bursa'yı temsil eden Örnek Okulları'nın genç kulaçları 500 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada erkekler kategorisinde topladığı 1391 puanla Türkiye 1.'si olurken, kadınlar kategorisinde ise 14016 puan toplayarak Türkiye 3.'sü olmayı başardı. Ayrıca, Emine Örnek Koleji öğrenci sporcusu Yağız Alp Yekta 14 yaş erkekler 50mt. kurbağalama 0.30.59'luk derecesi ile yeni Türkiye rakorunun sahibi oldu.

ARTARAK SÜRECEK
Emine Örnek Koleji kurucularından Emine Örnek ve Dr. Mahmut Nedim Örnek yaptıkları açıklamada, "2001-2002 eğitim ve öğretim yılından itibaren aralıksız katıldığımız Türkiye şampiyonalarında ilk sıralarda yer alıyor ve Bursa ilini en iyi şekilde temsil ediyoruz. Başarılarımız artarak devam edecektir. Ayrıca Türkiye şampiyonu olan erkek takımını ve Türkiye 3. sü olan kız takımı ile tüm antrenörlerimizi kutluyoruz. Bu tür başarıların artarak devam edeceğine inanıyoruz ve sporcularımızla gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.