Hava Durumu

Örnek kulaçlardan büyük başarı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okul sporları kapsamında düzenlediği okullararası Yüzme İl Birinciliğinde Emine Örnek Koleji sporcuları erkeklerde 1. olurken kızlarda ise kürsünün ikinci basamağında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Örnek kulaçlardan büyük başarı

YARIŞLAR NEFESLERİ KESTİ

Emine Örnek Koleji kız ve erkek küçük yüzme takımları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Atıcılar Çok Amaçlı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirdiği Bursa Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği yarışları kıyasıya mücadelelere sahne olurken, Örnek Koleji sporcuları gösterdikleri performansla göz doldurdu.
Şampiyonanın erkekler klasmanın da topladığı 5 bin 705 puanla 1. olan Örnek Kulaçlar, küçük kızlarda ise 7 bin 440 puanla ikinci sırada yer aldı.

GRUPLARDA TEMSİL EDECEK

Büyük heyecana sahne olan yarışlarda Emine Örnek Kolleji yüzücüleri farkını ortaya koydu. Erkekler kategorisinde Emine Örnek Kolleji 1. olurken, Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 2. ve Tan Kolleji üçüncü olmayı başardı. Kadınlar kategorisinde ise 1.'liği Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu alırken, Emine Örnek Koleji 2. ve Ted Koleji de üçüncü olarak kürsüde yer aldı.
Elde edilen bu sonuçlarla Emine Örnek Koleji kız ve erkek yüzme takımları Bursa'yı grup yüzme müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.