Hava Durumu

Örnek'ten büyük başarı

Emine Örnek Koleji 25-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye 2.'liği, kızlarda ise Türkiye 4.'lüğü kazanarak Bursa'ya madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Örnek'ten büyük başarı

BURSA'NIN GURURU

Dahil olduğu her spor branşında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Emine Örnek Koleji, geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası'na da aldığı önemli derecelerle damga vurdu. Mavi Beyazlı okul 25-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun'da geçekleştirilen ve toplam 32 okul ile 380 sporcunun katıldığı şampiyonada Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye 2.'liğini elde edip kürsüye çıkarken Küçük Kızlar dalında ise Türkiye 4.'sü olarak Bursa'yı yine en iyi şekilde temsil etmeyi başardı.

İKİ DALDA DA DERECE

Şampiyonada hem erkekler hem de kızlar kategorisinde yüz güldüren sonuçlar elde eden Emine Örnek Koleji'nde küçük erkek takımının Türkiye 2.'si olduğu puanlamada ilk sırayı İstanbul Özel Sezin Okulları alırken 3. basamakta Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, 4. sırada ise Antalya Özel İstek Koleji aldı. Şampiyonada küçük kızlar da Türkiye 4.'lüğünü elde eden Mavi Beyazlı okulun dışında ise bu alanda Özel Sezin Okulları 1. , Kükürtlü Tiaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 2. ve Özel İstek Antalya Koleji 3. oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.