Hava Durumu

Örnek yüzücüler

Okullararası Yüzme Yarışları Küçükler İl Seçmeleri’nde dereceye giren okul takımları ve ferdi sporculara madalyaları verildi. Emine Örnek Eğitim Kurumları iki kategoride de zirvede yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2015 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2015 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Örnek yüzücüler
215 SPORCU YARIŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen okul sporları müsabakaları kıyasıya bir şekilde devam ediyor. Çok sayıda öğrencinin katılım sağladığı organizasyon kapsamında düzenlenen Okullararası Yüzme Yarışları Küçükler İl Seçmeleri’nde heyecan sona ererken, Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki yarışlara 46 okuldan 65 takım, toplamda 215 sporcu katıldı. 

FİNALLERE KATILACAKLAR

Kıyasıya geçen yarışlar sonucunda takım ve ferdi kategorilerde dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi. Müsabakalarda başarılı olan 5 erkek ve 4 kız takımı ile 3 ferdi sporcu Mayıs ayında düzenlenecek olan yarı final grup müsabakalarında yarışacak. Yarı final grup müsabakalarında başarılı olacak takımlar ve ferdi sporcular da Ankara’da düzenlenecek finallere katılabilecek.

SEVİNÇLERİ YÜZÜNE YANSIDI

Minik yüzücülerin sevincini paylaşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın kurucuları Emine Örnek ve Mahmut Nedim Örnek ile şube müdürleri Zekeriya Altuntaş, Hamza Çelik, Protokol Müdürü Mehmet Demirci dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

Erkek Takımları

1-Emine Örnek Eğitim Kurumları
2-Özel Çakır Eğitim Kurumları
3-Atatürk Ortaokulu
4-Meral-Muammer Ağım Ortaokulu

Kız Takımları

1-Emine Örnek Eğitim Kurumları
2-Atatürk Ortaokulu
3-Özel 3 Mart İlköğretim Kurumu
4-Altıparmak Ortaokulu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.