Hava Durumu

Osman Özköylü Bursa Hakimiyet'e konuştu: Onur duyarım

Adı Bursaspor'da teknik direktör adayları arasında geçen deneyimli çalıştırıcı Bursa Hakimiyet'e konuştu. Yeşil Beyazlı takımla adının geçmesinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Osman Özköylü, "Eğer bir anlaşma sağlanırsa onur duyarım. Demek ki TFF 1. Lig'de iyi işler yap-mışız ki Bursaspor gibi köklü bir kulüple adım geçiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osman Özköylü Bursa Hakimiyet'e konuştu: Onur duyarım

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'da ismi teknik direktör adayları arasında geçen Osman Özköylü resmi olarak teklif almasa da yakın çevresi aracılığıyla Bursaspor'un kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, Osmanlıspor'la sözleşmesi devam etmesine karşın, tek taraflı fesih hakkını elinde bulundurduğunu kaydetti. Özköylü, "Bursaspor'un teknik direktör adayları arasında ismimin geçtiğini duyuyorum ancak resmi bir girişim olmadı. Osmanlıspor'la sözleşmemi tek taraflı feshedeceğim. Bu konuyu yönetimimizle görüştüm." ifadelerini kullandı.

İYİ İŞLER YAPMIŞIZ

Bursaspor'la adının geçmesinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Osman Özköylü, "Böylesine büyük bir kulüple adımın anılması bile gurur verici. Eğer bir anlaşma sağlanırsa onur duyarım. Demek ki TFF 1. Lig'de iyi işler yapmışız ki Bursaspor gibi köklü bir ku- lüple adım geçiyor. O noktalara ulaşmak bir teknik direktör için gurur verici" diye konuştu. TFF 1. Lig'i iyi bildiğinin altını çizen Özköylü, "Bu ligde kurduğumuz 7 takım Süper Lig'e çıkma başarısını gösterdi. Kim oynar, hangi sistemle başarıya ulaşılır, bunların hepsini biliyorum. Bursaspor'la anlaşırsam çok mutlu olurum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.