Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi ile MÜSİAD'tan balkanlar için işbirliği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi Belediyesi ile MÜSİAD'tan balkanlar için işbirliği
Mustafa Gürses başkanlığındaki yönetim kurulunu makamında kabul eden Başkan Mustafa Dündar, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Dündar, “Başta Mustafa abimiz olmak üzere bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlara başarılar dilerim. Sizler açısından yeni bir dönem. Allah, çıktığınız bu yolda mahcup etmesin” dedi.

MÜSİAD’lı işadamlarının gerek genel, gerekse yerel ekonominin temel taşlarından olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Sizler bir hizmet yarışı içerisindesiniz. Özellikle sizlerin Bursa’da ve Türkiye’de gerek istihdam, gerekse üretim yönüyle ekonomik sistemin doğru yürümesine çok ciddi katkılarınız var. MÜSİAD, artık küresel bir aktör. Eğer, ülke ekonomi yolundaysa, diğer taraflarda sıkıntı yok demektir. Hepimizin bildiği gibi, dış güçler ülkemiz üzerindeki oyunlarını ekonomi üzerinden yürütüyorlar. Ancak bu oyunları boşuna. Bizim ülkemiz bu oyunu boşa çıkaracak güçtedir” diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin bugüne kadar gerek belediyeler, gerekse şehrin diğer dinamikleriyle sıkı bir iş birliği içerisinde olduklarına dikkat çeken Mustafa Gürses, “Biz, genel merkezimiz nezdinde Balkanlar’dan sorumlu bir şubeyiz. Malum, Bursa, Türkiye’nin Balkanlar’dan en çok göç alan kenti. Bu nedenle önemli bir yükün altına girmiş oluyoruz. Bizim bu mesuliyetin tek başına kalkmamız çok zor. Bunu ancak, Osmangazi Belediyesi’yle, Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte başarabiliriz. Sizlerin destekleri ve yardımlarıyla inşallah, yeni dönemde buralarda önemli işlere imza atacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.