Hava Durumu

Osmangazi'de spor coşkusu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Yüzme Havuzu'nu ziyaret ederek yaz dönemi yüzme kurslarına katılan çocuklar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi'de spor coşkusu

YÜZMEYE YOĞUN İLGİ

Osmangazi'de yaz spor okulları coşkusu hız kesmeden devam ediyor. Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Atıcılar, Demirtaş ve Fatih yüzme havuzları, okulların kapanmasıyla birlikte çocukların akınına uğradı. Çocukların tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla 18 Haziran'da başlatılan ve 6 Temmuz'da sona erecek olan yaz dönemi yüzme kurslarının ilk dönemine 2 bin 562 çocuk kayıt yaptırdı. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 ayrı program ve 3 dönem olarak gerçekleştirilen yüzme kursuna katılan kursiyerler, yaş ve yüzme bilme derecelerine göre gruplara ayrılıyor.

7 BRANŞTA EĞİTİM VAR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Yüzme Havuzu'nu ziyaret ederek yaz dönemi yüzme kurslarına katılan çocuklar ile bir araya geldi. Yüzme kurslarına yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarında bu yıl 7 branşta eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmesi için düzenlediğimiz spor okulları 4 dönem olarak gerçekleşiyor. Atıcılar, Demirtaş, Fatih yüzme havuzlarında verilen yüzme eğitiminin yanı sıra Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu'nda basketbol, judo, taekwondo, voleybol ve masa tenisi çalışmaları sürdürülüyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.