Hava Durumu

Osmangazi’den çocuklara yeni park

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan çocuk ve dinlenme parkı açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi’den çocuklara yeni park
Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgesi Güneştepe Mahallesi Tuba Sokak’ta yeni bir parkı daha hizmete açtı. Bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Gelişim bölgesi olarak kabul ettiğimiz Hamitler-Güneştepe-Yunuseli bölgesi, 2009 yılında göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde yapılaşmaya başlayan, planların uygulandığı güzel bir örnek. Bu güzellik ilçenin diğer bölgelerine de yansıyor. Bundan sonra şehir merkezinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları, bu bölgedeki planlı yapılaşma örnek alınarak gerçekleştirilecek ve Bursa’nın dönüşümüne yön verecek” diye konuştu.

Hamitler-Yunuseli-Güneştepe bölgesinin geniş caddeleri, düzenli sokakları, yeşil alanları ve sosyal donatı alanları ile günümüz ihtiyaçlarına cevap veren modern bir yaşama alanı olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Bölgeye kazandırdığımız park ve meydanlar, hem bölgenin daha güzel görünümüne katkı sağlıyor, hem de o bölgede yaşayan vatandaşların nefes alacağı, çocukların doyasıya eğlendiği yerler oluyor. Bu günkü parkımızı da, parkın gerçek sahibi olan çocuklarımızla birlikte açıp onlara teslim ediyoruz. 700 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan parkımızın 220 metrekaresi sert zemin, 225 metrekaresi çocuk oyun alanı, 220 metrekaresi de yeşil alan. Parkın yapımı için de 70 bin liralık bir kaynak kullandık” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, açılış kurdelesini ana okulu çocukları ile birlikte kesen Başkan Dündar, daha sonra parkın yanında bulunan Kalemdar İnci Taneleri Anaokulu’nu ziyaret etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.