Hava Durumu

Osmangazi'den otopark hamlesi

Osmangazi Belediyesi tarafından şehir içi trafik yoğunluğuna çözüm olarak üretilen "5 yılda 5 otopark" projesi hızla ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi'den otopark hamlesi
Seçim döneminde Bursalılara "5 yılda 5 otopark" sözü verdiklerini hatırlatan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu projeyi bir adım daha ileriye taşıyarak 7 katlı otoparkı Bursa'ya kazandıracaklarını müjdeledi.

5 yılda tamamlanması planlanan 5 otoparkın 2'sini hizmete sunan, ikisini ise kısa süre sonra açacak olan Osmangazi Belediyesi, iki yeni katlı otoparkı daha Bursa'ya kazandıracak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, trafiği rahatlatmak için 5 yılda 5 otopark sözü verdiklerini hatırlatarak, "Biz 5 mega otopark dedik. Kayıtlara da böyle geçti. Uluyol Katlı Otoparkı ile Selimiye İntizam Otoparkı'nı hizmete açtık. Çarşamba katlı Otoparkı ile Fatih Çiftehavuzlar Yer altı Otoparkı'nda ise sona geldi. Aktarhüsam Katlı Otoparkı'na da başlıyoruz. Şimdi bu projemizi ileriye taşıyoruz. Demirtaş ve Mollafenari'de de birer katlı otopark yapacağız. Yani 5 yılda 5 değil 7 otoparkı Bursa'ya kazandıracağız. Hedefimiz daha modern bir Osmangazi oluşturmak. Gecemizi gündüzümüze katarak Osmangazi'ye Bursa'ya hizmet için çalışıyoruz" dedi.

DEMİRTAŞ VE MOLLAFENARİ


Demirtaş Meydanı düzenlemesi kapsamında yapılacak belediye hizmet binasının altı katlı otopark olarak projelendirildi. Yine Mollafenari Mahallesi'nde yapılacak pazar alanının altı da katlı otopark olarak inşa edilerek Bursalıların hizmetine sunulacak.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.