Hava Durumu

Osmangazi'den vatandaşlara doğum günü sürprizi

Osmangazi Belediyesi, işlem yapmak için belediyeye gelen vatandaşlara sürpriz yapıyor. Belediyeye gelen vatandaşlar arasında doğum günü olduğu tespit edilenler, çıkışta hediye ile uğurlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi'den vatandaşlara doğum günü sürprizi
Osmangazi Belediyesi’ne işlem için gelen vatandaşlar girişte güvenlik maksadıyla kimlik bilgilerine bakılarak kayıt ediliyor. Vatandaşların doğum tarihlerini de kayıt eden belediye görevlileri, doğum gününde belediyeye geldiğini tespit ettikleri vatandaşları çıkışta hediye ile uğurluyor. Osmangazi Belediyesi’nin bu yeni uygulamasının ilk talihlisi Ömer Ece isimli vatandaş oldu. 34 yaşına giren Ömer Ece’nin doğum günü Osmangazi Belediyesi tarafından kutlanırken, hediyesini alan vatandaş büyük mutluluk yaşadı.

Belediye personelinin doğum günü sürprizi karşısında şaşkınlık yaşayan Ömer Ece, “Osmangazi Belediyesi’ni böyle güzel bir uygulama başlattığı için tebrik ederim. İşlemimi yapıp belediye binasından ayrılacağım sırada memur arkadaşların doğum günümü kutlamasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadım. Acaba doğum günüm olduğunu nereden biliyorlar diye merak ederken, verilen hediye ile şaşkınlığım daha da arttı. Unutamayacağım bir sürpriz oldu. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.