Hava Durumu

Osmangazi Masic ile devam

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, 11 yıl Bosna Hersek Milli Takımı'nı çalıştıran antrenör Nedzad Masic ile yeni sezon için anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi Masic ile devam

"HEDEFLER BİTMEZ"
Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa'da birçok kulüpte oynadıktan sonra, 11 yıl Bosna Hersek Milli Takımı'nı çalıştıran Masic, Türkiye'de Maliye Milli Piyango ile şampiyonluk yaşayıp, 2011-2012 sezonunda EHF Avrupa Kupası'nda aynı takıma çeyrek final oynattı. Aynı zamanda 3 yıldır Osmangazi Belediyespor'un başantrenörü olan Nedzad Masic, hedefinin Süper Lig'de kalmak olduğunu söyledi. Bursa ekibi, ayrıca yardımcı antrenör Sebahattin Çetin ile de sözleşme yeniledi.

DÜNDAR'A TEŞEKKÜR
Osmangazi Belediyespor ile sözleşme yenileyen Masic, "Oyuncu ve antrenör olarak elde ettiğim tecrübelerimi, bu sezon da Osmangazi'nin başarısı için değerlendireceğim. Genç ve başarılı olan kadromuzun gelecek için çok yüksek bir potansiyeli var. Birlikte her şeyin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu. Osmangazi Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Cihat Yusufoğlu ise, verdiği desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür ederken takıma yeni sezonda başarılar diledi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.