Hava Durumu

Otobüs şoförüyle kadın sürücü birbirine girdi

İstanbul'da halk otobüsü şoförü ile otomobil kullanan bir kadın sürücünün, seyir halindeyken başlayan tartışması otobüsün yolcu almak için durağa girmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otobüs şoförüyle kadın sürücü birbirine girdi

İstanbul Beyoğlu’nda halk otobüsü şoförü ile otomobil kullanan bir kadın sürücü, seyir halindeyken tartıştı. Seyir halinde ara sıra tartışarak ilerleyen iki sürücü, bir süre sonra otobüsün durakta yolcu indirdiği sırada karşı karşıya geldi. Otomobilinden inerek sinirli şekilde duraktaki otobüse giden ismi öğrenilemeyen kadın sürücü, bir süre otobüs şoförüyle tartıştı.

Otobüsün içinde tartışmaya başlayan iki sürücü, yolcuların gözü önünde önce tükürük savaşı yaptı, ardından yumruklaştı. Otobüs sürücüsünün ardı ardına attığı yumruklara dayanamayan kadın sürücü, neye uğradığını şaşırarak otobüsten inmek zorunda kaldı. Yaşanan kavga anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu sırada olan biteni izleyen yolcular kadını sakinleştirmeye çalıştı. Aracından bir sopa alarak tekrar otobüse gelen kadın sürücüye yolcular engel oldu. Yaşanan kavga, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından kadın sürücü ve otobüs şoförü polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.