Hava Durumu

Otogarda feci kaza! İki aracın arasında can verdi

İstanbul Otogarı'nda perona yanaşmak isteyen yolcu otobüsü, servis araçlarına çarptı. Olayda araçlar arasında sıkışan bir şoför hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otogarda feci kaza! İki aracın arasında can verdi
Kaza saat 12:00 sıralarında, Büyük İstanbul Otogarı'ndaki 146 numaralı peronun önünde meydana geldi. Özel bir firmaya ait 16 SGY 75 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü, perona yanaşacağı sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otobüs, daha sonra servis araçlarının park halinde bulunduğu alana girdi. 3 servis aracına çarpan yolcu otobüsü, araçlarının yanında yaya olarak duran servis sürücülerine de çarptı. Servis sürücülerinden Erdal Akkaya, kendisine çarpan otobüsle kendi aracı arasında kalarak can verdi. 2 servis aracı sürücüsü ise yaralandı.



Yaralanan sürücüler olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bu arada, kazaya karışan yolcu otobüsünün sürücüsü, polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın meydana geldiği alanı güvenlik şeridiyle kapattı. Bu nedenle otobüsler bir süreliğine peronlara alınmadı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Erdal Akkaya'nın cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yol, daha sonra trafiğe açıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.