Hava Durumu

Otomobil fiyatına kurbanlık

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 400 kilogram ağırlığındaki Şarole cinsi “Büyük Panda” isimli düve, 12 bin liraya satışa çıkartıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2012 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2012 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otomobil fiyatına kurbanlık

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber satışa çıkarılan 'Büyük Panda' isimli yaklaşık 1.5 ton ağırlığındaki 2,5 yaşındaki düve, cüssesiyle olduğu kadar fiyatıyla da şaşırtıyor. Besici İdris Dinç, düvenin canlı ağırlığının bin 400 kilogram civarında olduğunu belirtti. 15 yıldır büyükbaş hayvan yetiştiriciliğiyle uğraştığını ifade eden Dinç, "Şu anda elimizde 4 adet kurbanlık hayvanımız var. İçerisinde en büyüğü 2,5 yaşındaki bu. Şu an Büyük Panda’nın ağırlığı 1 ton 400 kilogram. Fiyatı ise 12 bin lira. Gerçekten fiyatını duyanlar bir hayli şaşırıyor. Ama çok büyük bir hayvan. Fiyatını duyanlar 'bu paraya otomobil alınır' diyor" dedi.
Büyük Panda'nın deneme amacıyla özel olarak üretildiğini ifade eden Dinç, görenlerin fiyatı duyunca şaşırdığını belirtti. Hayvancılığın şu an sıkıntı içerisinde olduğunu da söyleyen İdris Dinç, girdi fiyatlarının yüksek olmasından yakındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.