Hava Durumu

Otomobilin çarptığı çocuk öldü

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 7 yaşındaki Tuncay Bolat, oyun oynadığı sırada dalgınlıkla karayoluna çıkınca bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otomobilin çarptığı çocuk öldü

Kaza, Yumurtalık Karayolu Körkuyu Köyü mevkiinde meydana geldi. Besicilik ile uğraşan Mehmet Bolat hayvanlarına ot biçmek için merada bulunduğu sırada yanında bulunan oğlu Tuncay Bolat, dalgınlıkla karayoluna çıktı. Bu sırada Ahmet Sabitoğlu'nun kullandığı 01 VU 595 plakalı otomobil, Tuncay Bolat'a çarptı ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarla kenarındaki sulama kanalına uçtu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirirken ağır yaralanan talihsiz çocuğun yardımına koştu. Vatandaşlar, talihsiz çocuğa kalp masajı yaparak ambulansın gelmesini bekledi. Kanala uçan araç sürücüsü Ahmet Sabitoğlu ve 24 yaşındaki Burçak Kınık ile Tuncay Bolat, ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 7 yaşındaki talihsiz çocuk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. 

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, acı haberi alan Bolat ailesi hastaneye akın etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.