Hava Durumu

Otomobilini park ettiği yeri unuttu! 20 yıl sonra...

1997 yılında Almanya'nın Frankfurt şehrinde bir kişi, otomobili çalındığı gerekçesiyle polise başvurdu ancak olayın aslı tam 20 yıl sonra ortaya çıktı. Yıkılmak üzere olan bir binanın içinde bulunan sahipsiz otomobilin 20 yıl önce sahibi tarafından buraya park edildiği ve çalındığı ihbarıyla yıllardır arandığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otomobilini park ettiği yeri unuttu! 20 yıl sonra...

Almanya'nın yerel gazetelerinden Augsberger Allgemein, Frankfurt'ta yaşanan çok ilginç bir olayı gün yüzüne çıkardı. İddiaya göre, bundan tam 20 yıl önce otomobilini park ettikten sonra bir daha bulamayan bir kişi, polise kayıp başvurusunda bulundu. 1997 yılında yapılan başvurudan bu yana da kayıp otomobil bulunamadı.

Ancak otomobil, 20 yıl önce sahibi tarafından park edildiği anlaşılan bir garajda tesadüfen ortaya çıktı. Yıkılması öngörülen eski bir endüstriyel binanın garajında bulunan otomobil, herkesi hayrete düşürdü.

Sahipsiz bir otomobilin yıkılması planlanan binada olduğunu fark eden yetkililer durumu polise bildirdi. Yapılan araştırmada, aracın sahibinin şu an 76 yaşında olan ve 20 yıl önce otomobili için kayıp başvurusunda bulunan bir kişiye ait olduğunu tespit etti.

Kızıyla birlikte polis eşliğinde otomobilini teslim almaya giden adam, beklenmedik bir şekilde aracına kavuştu. Ancak yetkililer, otomobilin artık çalışmadığını ve hurdaya ayrılacağını bildirdi.

Daha önce de Münih'te bir kişi, alkol aldıktan sonra otomobilini park ettiği yeri unutmuş ve aracına ancak 2 yıl sonra kavuşabilmişti. Otomobil, unutkan sürücünün aracını park ettiğini iddia ettiği yere tam 4 kilometre uzaklıkta bulunmuştu. Bagajında 40 bin Euro nakit para bulunan otomobilde, 50 bin Euro değerinde de malzeme bulunuyordu.

Bu yılın başlarında ise İskoçyalı bir kişi, Manchester'da katıldığı Stone Roses konseri sonrası otomobilini kaybetmişti. Kayıp otomobilini 5 gün boyunca bizzat arayan sürücü, yetkililerle iletişime geçmiş, sonrasında da aramaktan vazgeçmişti. Otomobili hakkında kayıp ilanı veren İskoçyalı, 6 ay sonra park ettiği yerde aracına kavuşmuş, 5 bin 600 Euro park cezası ödemek zorunda kalmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.