Hava Durumu

Otomotivciler Detroit’ten umutlu döndü

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Otomotiv Kümesi, 8 firmadan 15 temsilci ile ikili iş görüşmeleri yapmak, dünya otomotiv sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi almak ve ilişkileri geliştirmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri’nin Detroit kentine düzenlediği çalışma ziyaretinden olumlu izlenimlerle döndü.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otomotivciler Detroit’ten umutlu döndü
Ekonomi Bakanlığı desteği ile çalışmalarını sürdüren Bursa OSB Otomotiv Kümesi üyeleri, ABD’deki temasları sırasında, Dünya Otomotiv Buluşmaları Konferansına katılırken, dünyanın birçok ülkesinden gelen ve aralarında Ford Motor Company, Fiat Chrysler Automobiles, GMC gibi dünya devlerinin de yer aldığı 200’e yakın firma temsilcisi ile ikili görüşmeler gerçekleştirdiler.

ABD ile iş yaparken dikkat edilecek hususlara ilişkin bilgi paylaşımlarının yapıldığı toplantılara da katılan eden Bursa OSB Otomotiv Kümesi üyeleri Kanada, Meksika, İtalya ve Almanya gibi ülkelerin ekonomi bakanlıkları yetkilileriyle de karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

Otomotiv Kümesi üyeleri, otomotiv sektörünün dünya devlerini 7-9 Mart 2017 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek Dünya Otomotiv Buluşmaları’na davet ettiler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.