Hava Durumu

Otoyolu karıştıran trafik magandası kıskıvrak yakalandı

İstanbul Çamlıca Tüneli, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda başına kask bile takmadan arkasındaki sevgilisiyle trafikte metrelerce motosikletle tek teker üstünde giderek terör estiren maganda, sivil trafik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Ehliyetine el konulan magandaya para cezası kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Otoyolu karıştıran trafik magandası kıskıvrak yakalandı

İstanbul'da Çamlıca Tüneli, TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir motosikletli maganda, başına kask bile takmadan arkasındaki sevgilisiyle beraber akan trafikte motosikletle metrelerce tek teker üstünde gitmişti. Yollarda adeta terör estiren maganda hem kendi hem de sürücülerin canını defalarca tehlikeye atmış, o anları da sosyal medyada yayınlamıştı. Görüntülerin medyada yer almasının ardından polis harekete geçti.

Görüntüleri inceleyen ekipler, magandanın kullandığı motosikletin plakasını tespit etti. Plakadan yola çıkan ekipler yaptıkları çalışma sonucunda magandanın Birkan S. (19) olduğunu belirledi. Magandanın Üsküdar'da olduğunu da tespit eden ekipler, dün akşam saatlerinde çalıştığı iş yerinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınmasının ardından şubeye götürülen magandaya, "trafiği tehlikeye düşürmek" ve "tehlikeli şekilde araç kullanmak" suçlarından toplamda 216 lira para cezası kesilerek ehliyetine de el konuldu. İşlemleri tamamlanan şahıs, adli işlemleri yapılmak üzere Üsküdar Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu Polis Merkezi'ne sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.