Hava Durumu

"Oynamamam çok normal"

Bursaspor'un stoperi Cüneyt Köz, "Benim Bursaspor'a bir borcum var. Hatalar elbette olabilir ama bunları telafi etmek de bizim elimizde. Şu an oynayamamam çok normal. Ama çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Oynamamam çok normal"

Bursaspor'un Bayern Münih altyapısından yetişen futbolcusu Cüneyt Köz, açıklamalar yaptı.

28 yaşındaki futbolcu, her zaman savaşmaya hazır olduğunu söyledi. Menemenspor maçındaki bireysel hatası sonrası 11'de şans bulamayan Cüneyt Köz, "Futbol hatalar oyunu. Menemenspor maçında takımımızın gol yemesiyle sonuçlanacak bir hata yaptım. Hocamız Mustafa Er'le bu maçın ardından konuştuk. Gerçekten moralim çok bozuktu. Daha sonra ilk 11'de şans bulamadım. Bunu da gayet doğal karşılıyorum. Tekrar o formayı geri almak benim elimde" diye konuştu.

"TARAFTARLAR HAKLI"

Taraftarlardan zaman zaman tepki gördüğü ve onlara hak verdiğini söyleyen tecrübeli stoper, " Bu dö-nemde taraftarımızın da eleştirilerine maruz kaldım. Onlar da haklı. Bu sezon başında ben de işin kolayına kaçıp takımdan ayrılabilirdim. Ancak bunu kendime yediremezdim. Bursaspor için yapmam gerekenleri henüz tamamlamadım. Neler yapabileceğimi de biliyorum. Elbette şanssızlıklar yaşayabiliyoruz. Ancak telafi etmek de bizim işimiz. Arkadaşlık üst seviyede. Hocamız Mustafa Er de gerçekten çok kaliteli birisi. Onunla çalıştığımız için şanslıyız" dedi.

B. Münih'te oynamak kolay değil

"8 yıl boyunca Bayern Münih'te oynadım. Altyapı kategorilerinin tümünde forma giydim. A takımla 2 sezon antrenmana çıktım. Genç yaşımda inanılmaz tecrübeler edindim. Ribery gibi, Müller gibi futbolcularla birlikte çalıştım. Bayern Münih gibi bir takımın bünyesinde bulunmak kolay değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.