Hava Durumu

'Oynayanları zorlayacağım'

Yıllardır çıkış yapması beklenen ancak bir türlü istikrar sağlayamayan Furkan Soyalp, Başakşehir maçında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Furkan, "Oynayanları zorlamaya devam edeceğim. Herkes etmeli. Kimse kişisel değil, Bursaspor'u düşünmeli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Oynayanları zorlayacağım'

Bursaspor'un 22 yaşındaki futbolcusu Furkan Soyalp, önemli açıklamalar yaptı. Bursa Hakimiyet'e konuşan Furkan, Başakşehir maçı ile ilgili olarak, "Sezona iyi mücadele ederek başladık. Buna rağmen mağlup olduk. Bu yüzden üzgünüz. Ancak skoru değiştiremeyiz. Bizim de değiştirebileceğimiz şeyleri konuşmamız lazım. Oyunumuzu değiştirip kendimizi geliştirebiliriz. Hocamız bize çok güveniyor ve bize iyi yaklaşıyor. Onun da yüzünü kara çıkartmamamız gerekiyor" dedi.

KEŞKE GOL OLSAYDI

Başakşehir maçının 84. dakikasında Mikel Agu'nun yerine oyuna giren ve oyunda kaldığı sürede muhteşem bir şut çıkaran Furkan Soyalp, "Herkes birbirini zorlamalı ki takımın performası artmalı. Kimse kişisel değil, Bursaspor'u düşünmeli. Önemli olan takımın performansı. Ben de oynayanları zorladım, zorlamaya da devam edeceğim. Bu bizim ortak başarımızı etkileyecek. Keşke o vurduğum şut gol olsaydı da puanla dönseydik. İnşallah bir daha vurduğumda gol olur" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.