Hava Durumu

Oyuncak ayının içinden eroin çıktı

Adana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları şok baskında oyuncak ayı ve tuvalet giderinde eroin ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oyuncak ayının içinden eroin çıktı

Adana'da "torbacılara" yönelik operasyonu düzenleyen narkotik polisi, oyuncak ayı içine ve tuvalet giderine gizlenmiş eroin ele geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri, kentte "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Dağlıoğlu, Ulubatlı Hasan ve Meydan Mahallerinde önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Şok baskında, polislerin geldiğini gören ve delil bırakmamak için uyuşturucuyu tuvalete dökerek sifonu çekmeye çalışan bir şüpheli gözaltına alındı. Tuvalet içinde bulunan uyuşturucu madde polis tarafından delikten alındı. Ayrıca bir eve yapılan baskında ise oyuncak ayı içinde eroin ele geçirildi.

Baskında uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen Tuğba H. (27), Ahmet E. (31), Erol K. (30), Serkan B.(37), Gökhan B.(29), Serhat B. (21), Volkan K.(27), Soner Ö.(31) ve Cabbar B.(31) gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.