Hava Durumu

Oyundan çıkmam hocanın tercihiydi

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Ertuğrul Ersoy, "30. saniyede yüzde 100 depar atmam gerekti. Kasığıma çok şiddetli bir ağrı geldi. Golü de yedikten sonra riske edilmedim ve çıktım. Sonuç olarak hocamızın kararıydı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oyundan çıkmam hocanın tercihiydi

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmesine rağmen elenirken, Timsah'ın genç stoperi Ertuğrul Ersoy sahada sadece 25 dakika kaldı. Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Ertuğrul, "Öncelikle biz de en az taraftarımız kadar çok üzgünüz. Turu atlamamız gerekiyordu. Rakibimizi yenmekten ziyade turu atlayan taraf olmamız gerekiyordu. Gol yemeden bizim öne geçmemiz gerekirdi ancak çok erken bir golle geriye düştük. Aslında diyeceğimiz çok fazla bir şey yok elendik, çok üzgünüz. Umarım pazar günü oynayacağımız Başakşehir maçıyla yeniden dirilip kendimize geleceğiz" diye konuştu.

Oyundan çıkmasıyla ilgili ise genç stoper, "Henüz 30. sa-niyede yüzde 100 depar atmam gerekti. Galiba tam ısınamadım, ben de tam anla-yamadım çünkü kasığıma çok şiddetli bir ağrı geldi. Çok tehlikeli olabilirdi sonra kenara geldim, yeniden oyuna devam ettim ama ağrıyla oynuyordum. Üstüne golü yiyince hocamız benimle konuştu. Hem beni riske atmamak, daha da çok zorlamamak için hem de daha fazla hücum edip gol atmamız için beni oyundan alarak sistem değişikliğine gitti. Sonuç olarak hocamızın kararıydı. Maçtan sonra yaşananları da inanın görmedim. Ben soyunma odasından çıktığımda polisler içeri doğru koşuyorlardı ve olaylar bitmişti" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.