Hava Durumu

Ozan'ı İstiyorum

Bursaspor'da kadro dışı kalan Ozan İpek ile ilgili Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, koşulların uygun olması halinde Ozan İpek'e Siyah Beyazlı formayı giydirebileceklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan'ı İstiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ozan İpek'i takımında görmek istediğini söyledi. Aybaba, Ozan'ın iyi futbolcu olduğunu, koşulların uygun olması halinde Siyah Beyazlı takıma isteyebileceğini dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Ozan İpek kaliteli bir oyuncu. Koşullar uygun olursa, neden olmasın" dedi.

Kadro dışı kalmadan önce
Ozan İpek'in menajerinin, bu futbolcu kadro dışı kalmadan önce kendisini aradığını belirten Aybaba, "Ozan'ın Bursaspor'da sorunlar yaşadığını ve isteyip istemeyeceğimizi sordu. Ben de 'Koşullara göre' yanıtını vermiştim. Bu bizim değil yönetimin işi" ifadelerini kullandı. Bu arada Ozan'a, Beşiktaş haricinde farklı bir çok kulübün de talip olduğu öğrenildi.


Kuş avcısıydı

Bursaspor'un şampiyonluk sezonunda hem Beşiktaş'a hem de Fenerbahçe'ye kabus olan Ozan İpek, attığı gollerle Yeşil Beyazlı takımı zirveye taşımıştı. Beşiktaş'a karşı deplasmanda oynanan tarihi maçta gol perdesini açan, Kadıköy'de ise son 5 dakikada attığı iki golle takımına zafer yaşatan 26 yaşındaki futbolcu, şimdilerde bir zamanlar korkulu rüyası olduğu takımların kıskacı altında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.