Hava Durumu

Özcan Deniz'den 'seri katil' selfiesi!

Şarkıcılığı yanında oyuncu ve yönetmen kimliklerini de taşıyan Özcan Deniz, seri katil Atalay Filiz'e benzeyen kişiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özcan Deniz'den 'seri katil' selfiesi!
Şimdilerde ' Asmalı Konak' dizisinde birlikte oynadığı Nurgül Yeşilçay ile İkinci Şans adlı filmi çeken Özcan Deniz, sosyal medya hesabından filminin setinden fotoğraflar paylaşarak hayranlarının heyecanını artırıyor.

SON PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI

Filmin oyuncularını böylelikle takipçilerine tanıtan Deniz bir hayli iddialı olduğu projesi için gün sayarken geride bıraktığımız gün Deniz'in instagram hesabını açan takipçileri oldukça şaşırtıcı bir paylaşımla karşılaştı.

"BİR SELFİE DE BİZ ÇEKELİM DEDİK"

Başarılı oyuncu, işlediği cinayetlerle ülke gündemine oturan ve 3 kişinin katili olan Atalay Filiz'le ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Filiz'e oldukça benzeyen bir kişiyle selfie yaptığı görülen Deniz'in bu paylaşımın altına yazdığı "Seri katilimiz varmış. Bir selfie de biz çekelim dedik" notu da bir hayli dikkat çekiciydi.



YÜZLERCE BEĞENİ ALDI

Ülke gündeminin kilitlendiği cinayet olaylarının üzerine böylesine soğukkanlı bir paylaşım yapabilen Özcan Deniz'in bu selfiesinin yüzlerce beğeni alması da işin bir diğer trajik tarafıydı. Deniz gelen tepkileri hesaba katarak bir süre sonra bu fotoğrafı hesabından sildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.