Hava Durumu

Özel halk otobüsü şoförünün tinerci ile imtihanı

Mecidiyeköy otobüs durağında özel halk otobüsünün orta bölümünde yere oturarak aşağıya inmemek için direnen tinerci, şoförü çileden çıkardı. Değnekle korkutarak indirmeye çalışan şoförün tinerci ile imtihanı ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özel halk otobüsü şoförünün tinerci ile imtihanı

Geçtiğimiz günlerde son durak olarak Mecidiyeköy otobüs durağına yanaşan özel halk otobüsüne yolcular tamamen indiği sırada bir tinerci bindi.

Tinerci otobüsün orta bölümündeki kapının önüne oturarak uzun süre kalkmadı. Otobüsün ortasında bir tinercinin oturduğunu fark ede şoför adamın yanına gidip inmesi için ikna etmeye çalıştı. Uzun süre tinerciye dil döken şoför, değnekle korkutup indirmeye çalıştı ama yine başarılı olamadı.

Yoldan geçen bir vatandaşın şoföre ne olduğunu sorması üzerine şoför, "Tineri çekmiş yatıyor" dedi. Bir müddet daha oturmaya devam eden tinerci sonrasında ise aşağıya inerek gözden kayboldu. Uzun süre indirmek için uğraşan şoförün tinerciyle imtihanı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.