Hava Durumu

Özer Hurmacı: Bu ligin favorisiyiz

Adanaspor maçında rakip fileleri iki kez hava-landıran Özer Hurmacı işlerin umduklarından daha iyi gittiğini belirterek, "Kenetlenmiş bir şekilde böyle gitmesini istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özer Hurmacı: Bu ligin favorisiyiz

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Bursaspor'da Adanaspor karşısında iki gol atan Özer Hurmacı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde soruları yanıtladı. taraftarların geçirdiği trafik kazasının morallerini bozduğunu açıklayan tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarımızın kazası bizi duygusal anlamda aşağı çekti ama maça iyi başladık, pozisyonlar bulduk. Geri düşmemize rağmen öne geçtik. İkinci yarı da iyi başladık ama dengesiz gol bizi hayal kırıklığına uğrattı." dedi. Maç öncesinde takım arkadaşlarına "Kim gol atarsa taraftara gidelim" diye söylediğini belirten Özer bu gole bireysel anlamda da ihtiyacı olduğunu kaydetti.

İŞLERİMİZ YOLUNDA GİDİYOR

Bursaspor'daki ilk golünün sevincini yaşayan Özer Hurmacı bu maçı unuttuklarını ve önce Erzurum sonrasında da Giresunspor'la oynayacakları maça odaklanacaklarını söyledi. Bu ligin favorisi olduklarının altını çizen deneyimli futbolcu, "Bazen isteseniz de istemeseniz de işler yolunda gider bazen de tersine gider. Bizim işlerimiz yolunda gidiyor. 3 puan daha yukarıda olmalıydık. İnşallah bu 3 puanı geri alırız. Çünkü emek var. Bursaspor olarak ligin favorisiyiz. Sadece ligin değil inşallah ilerleyen zamanda Süper Lig'in de favorisi olacağız. Kenetlenmiş şekilde böyle gitmesini istiyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.