Hava Durumu

Özer Hurmacı: İş kazası oldu

Bursaspor'un tecrübeli ismi Özer Hurmacı Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada, Balıkesirspor beraberliğini iş kazası olarak gördüklerini söyledi. Yeni bir ekip olduklarının altını çizen deneyimli krampon bu sorunu tecrübe ve kaliteleriyle aşacaklarını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özer Hurmacı: İş kazası oldu

HABER I Tolga ÖZTAŞ

BOLU'DA TELAFİ EDERİZ

Bursaspor bu sezon sahasında ilk kez puan kaybederken, sahaya kaptan olarak çıkan Özer Hurmacı bu durumu Boluspor deplasmanında telafi etmek istediklerini söyledi. Karşılaşmayı Bursa Hakimiyet'e verdiği özel demeçte analiz eden deneyimli krampon, "İlkyarı biraz daha tutuktuk. Ama özellikle ikinci yarının başlarında çok coşkulu bir şekilde pozisyon ürettik. 15-20 dakika boyunca golü bulmaya çok yakın olduk, ama atamadık. İş kazası oldu diyelim. Haftaya Boluspor deplasmanında bunu telafi etmemiz gerekiyor. Ondan sonra da devre arasına kadar kazana kazana yolumuzda ilerlemek istiyoruz." diye konuştu.

BASİT BİR ŞEKİLDE AŞARIZ

Her hafta daha iyiye gittiklerini belirten Özer Hurmacı, takımdaki uyum sorununu atlattıkları anda daha başarılı olacaklarını belirtti. Bu sorunu tecrübeleriyle ortadan kaldıracaklarına inandıklarını söyleyen Özer Hurmacı, "Takımın durumu gittikçe iyiye gidiyor. Hocamızın istediklerini gittikçe daha çok sahaya yansıtabili-yoruz. Buna da biraz zaman lazımdı. Hem bizim hazır hale gelmemiz hem uyum süreci biraz zaman aldı. Örnek verecek olursak, Balıkesirspor'da oyuncular üç yıldır birlikte oynuyor. Bizim daha üç ay bile olmadı. Bizim kalitemiz ve tecrübemizle bunu çok basit bir şekilde aşabileceğimize inanıyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.