Hava Durumu

Özer Matlı'ya ilk ziyaret Altepe'den

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Özer Matlı’yı ziyaretinde iki kurum arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özer Matlı'ya ilk ziyaret Altepe'den

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ticaret Borsası’nın yeni başkanı Özer Matlı’yı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak Ticaret Borsası ile Bursa için önemli projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Altepe, bundan sonra da borsanın önemli partnerlerinden biri olacağını söyledi. Özer Matlı’ya görevinde başarılar dileyen Başkan Altepe, “Bursa yararına üretilecek her projede Büyükşehir Belediyesi olarak iş birliğine hazırız. Ticaret Borsası da bugüne kadar bizim hiçbir talebimizi geri geçirmedi. Aynı sıcak ilişkilerin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı da, yenilikçi yönetim anlayışıyla öncelikle üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını, borsanın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Bursa’nın gelişmesi, kalkınması ve daha çağdaş bir kent olması yönünde atılan her adıma destek olacaklarını dile getiren Matlı, “Ziyareti nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Borsa ile Büyükşehir Belediyesi son dönemde uyum içinde önemli projeleri iş birliğiyle hayata geçirdi. Aynı işbirliği bundan sonra de devam edecek” diye konuştu.

Başkan Altepe ve Borsa Başkanı Matlı daha sonra Bursa için ortak hayata geçirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.