Hava Durumu

Özgecan'ın katilini öldüren mahkum ile birlikte 6 kişi tutuklandı

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken'in de yaralanması olayıyla ilgili 6 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özgecan'ın katilini öldüren mahkum ile birlikte 6 kişi tutuklandı
Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralaması olayıyla ilgili katil zanlısı Gültekin A. ile ona yardım ettiği belirlenen cezaevinde hükümlü Ahmet Tekin B., Hüsamettin B., tutuklu Ferhat Y., İnfaz ve Koruma Memuru Hacı Ahmet Ö. ile silah temin ettiği belirlenen Hüsamettin B.’nin eşi Gamze B. adliyeye sevk edildi.

Zanlılar alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAHI TEMİN EDEN KADINA 'SEN NE YAPTIN?' TEPKİSİ

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altundöken cinayetinde Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’ndeki katil zanlısına Gültekin A.’ya silah temin ettiği öne sürülerek tutuklanan Gamze B.’nin yakınları, kadına “Ne yaptın sen?” diyerek tepki gösterdi. 

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altundöken'in öldürülmesi, babası Necmettin Altundöken'in de yaralanması olayı ile ilgili olarak, katil zanlısı Gültekin A.’nın olayda kullandığı silahı, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Ö.’nün yardımıyla, kendisiyle aynı odada kalan hükümlü Hüsamettin B.’nin eşi olan Gamze B. aracılığıyla temin ettiği ortaya çıkmıştı.

Olayın ardından yapılan inceleme ve soruşturmada, katil zanlısı Gültekin A. ile birlikte ona yardım ettiği tespit edilen Ahmet Tekin B., Ferhat Y., Hüsamettin B., İnfaz ve Koruma Memuru Hacı Ahmet Ö. ve Gamze B. gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti.

Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bu sırada adliye yakınlarında bekleyen Gamze B.’nin yakınları, cezaevi aracına el sallayarak “Ne yaptın sen?” diyerek tepki gösterdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.