Hava Durumu

Özgen Keskin'e onur belgesi

Yıldırım Belediyesi hayata geçirdiği projelerde engelli vatandaşları da unutmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özgen Keskin'e onur belgesi

Türk Anneler Derneği ile Bursa’nın ilk Engelli Ana Okulu’nun temellerini de atan Yıldırım Belediyesi, Engelliler İş Eğitim Okulu, engelliler otobüsü, Engelliler Masası ve engelli vatandaşlara yönelik sosyal projeleri ile takdir topluyor.

Yine Yıldırım Belediyesi tarafından gerek Emniyet Müdürlüğü, gerek STK’larla işbirliği içinde uyuşturucuyla mücadele konusunda çeşitli seminerler ve tedbirler alınması hususunda çalışmalar yürütülüyor. Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Bursa İl Başkanı Salih Dizdemir, Yıldırım Belediyesi’nin engelliler ve uyuşturucu ile mücadele konusunda yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla Başkan Özgen Keskin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

DUMESF Bursa İl Başkanı Salih Dizdemir, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, yapacağı her türlü çalışmada kendisine destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Dizdemir, Keskin'e onur belgesi takdim etti.

Keskin, Dizdemir’e teşekkür ederek, uyuşturucu konusunda çok hassas olduklarını, birçok seminer ve bilgilendirme toplantısının yanı sıra kendi yazdığı “Kimliğimi Arıyorum” adlı eserinde uyuşturucu üzerinde durduğunu, tiyatro oyununun Türkiye’nin çeşitli illerinde sahnelendiğini belirtti.
Keskin, ”Engelli kardeşlerimize yönelik ilçemizde birçok faaliyete imza attık. Son olarak Anneler Derneği Bursa Şubesi iş birliği ile Bursa’nın ilk engelliler anaokulu olan okulumuzla bu konuya verdiğimiz önemi bir kez daha gözler önüne serdik. Maksadımız Yıldırım’da engelli vatandaşlarımızın rahat yaşamaları” diye konuştu.
Keskin, gençlere yönelik yazdığı “Kimliğimi Arıyorum” adlı eserini DUMESF Bursa İl Başkanı Salih Dizdemir’e hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.